Earth Hour 2009 är snart härDen 28 mars 2009 är det dags för årets Earth Hour, mellan kl. 20.30 och 21.30 slocknar många lampor i världen för en ljusare framtid. WWF ligger bakom rörelsen och vill med den uppmärksamma vikten av starka klimatavtal i världen. Det är en signal till beslutsfattarna som ska disskutera fram ett klimatavtal i december 2009 i Köpenhamn.

Anmäl dig som deltagare i Earth Hour som privatperson eller kanske ett helt företag m.m. här!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Peter Svensson

Styrt av Illuminaterna för att tvinga in alla i New World Order under en världsregering!

Jag gillar en att ha en bra miljö men detta är styrt. Lär dig om Hegelian Dialectic även kallad Problem-Reaction-Solution. Detta är en stor bluff!

2009-03-14 @ 23:58:21
Postat av: Anonym

MEN LÄGG AV SKÄMTAR DU MED MIG.

VILKA IDIOTER.Vi började få nog av denna utveckling jag och några vänner så vi valde och göra slag i saken och så blev det ochså.Sprid gärna vidare.Skickat till hela den svenska Greenpeace ledningen, Skickat till flertalet biltillverkare, postat på PP hemsida, Bloggar, Tidningar mm. Får ingen uppmärksamhet och folk är nyttiga idioter som tror man skämtar.

Min nya uppfinning (generatorn) ersätter bränslet i alla fordon och behöver inte tankas.Den kan även ersätta kärnkraften.Därtill uppfann jag en odlingsmetod som får slut på rovfisket i haven och stävjar hungern, accelerar växters tillväxt genom att stimulera rottillväxten på grönsakern och frukterna som ska näras i symbios av fiskgödslet.

Detta skapar arbetstillfället och stävjar hungern i världen.

Eliminerar transportkostnader för grönsaker från utlandet och dess lagringtider.

Eliminerar svavelutsläppen av fiskerinäringen.

Hittade en metod att utvinna färskvatten ur havsvatten gratis .Jobbar på ideen att bevattna öknen nu.Har 300 familjer och vända mig till som stöd.

Har investerare från andra sidan jordklotet på 1,5 miljard.Jag är 33 år och frilansande uppfinnare som precis börjat min karriär.

Gick har gått igenom iden med mina bekanta och vi är alla överens om att den fungerar.

Har investor i iden på upp till 1,5 miljarder kr i utbyte med delat ägarskap på patent.

Jag har även 300 familjer jag kan vända mig till.

Jag har funderar på att ta patenten till iden och produkten men jag vet att det är svårt att ta inernationella patent då jag känner flertalet uppfinnare.

Jag har ingen tid och följa upp dessa patent och försvara dem för att jag har många fler uppfinningar på lager som måste uppfyllas och är därför inte intresserad av patent men jag kan ändra mig om jag inte får detta sålt pga folks pessimism tid är av största vikt för mig och jag går fort fram.

Mitt mål är att få igång fiskodlingar då jag har flertalet uppfinningar som underlättar och accelererar detta.

Jag har även en ide till en uppfinning som kan omvandla havsvatten till färskvatten genom naturlig avdunstning.

Just nu försöker jag hitta en metod och bevattna öknar effektivt och ekonomiskt.Jag försöker komma i kontakt med ledningen för en fråga.(Otroligt dåliga hemsidor vissa av er biltillverkare har där man inte ens kan hitta era kontaktuppgifter)Jag undrar hur mycket företaget skulle erbjuda för att få ta del av en uppfinning som tillåter dem driva alla fordonstyper på en oändlig energikälla (Elektricitet) med max prestanda, som aldrig tar slut och inte behöver tankas eller laddas och som är 100% miljövänlig.Hade tänkt mig ett pris runt 250 milj Euro för uppfinningen (billigt erbjudande med tanke på vad den kan åstakomma) eller högstbjudande.Jag kan både sälja iden,, om några ingenjörer tar en titt på den iden så ser dom att den fungerar.Eller som prototyp,, Bygger prototypen nu.

I större skala kan den byta ut kärnkraftsverken.Villkoren är att den ska användas och inte låsas in i någon byrålåda för att samla damm.SPRID

2009-03-15 @ 00:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0