Nintendo med feberkramper

Greenpeace tar tempen på världens ledande elektronikföretag.
Vi kan se att Nokia ligger i ledning med sina 7 poäng. Längst ner på listan hittar vi stackarna på Nintendo som inte verkar ha en aning om vad de håller på med.
Poängsystemet bygger på ett antal kriterier som Greenpeace anser att företagen bör uppfylla. Det handlar om energisnålhet, återvinning och att inte använda farliga ämnen bland annat.

Se hela listan


Kommentarer
Postat av: Bella

Den blogg är min favoritbloggEn föreläsning idag handlade om Miljö & Mänskliga Rättigheter, det var en väldigt intressant sådan

2008-09-19 @ 19:06:43
URL: http://belluni.blogg.se/
Postat av: Emma

hey bro´ :)

jajo, det blev jag med, kändes inte som om det var någon som ville anställa oss, men nu så.

Jag jobbar i en klädesbutik som heter Voice of Europe, bara deltid men det funkar sålänge. Marcus jobbar på ett ställe som heter Deli de Luca, det är typ som seven eleven fast mycket finare och mer mat. Han jobbar heltid, men om nätterna .. så vi ses lite.

Livet går bra nu, när vi vet att vi har en inkomst. Fem kronorscolan är fortfarande lovely, helt otroligt att man typ får tre kronors pant för den! När den kostar så lite, så egentligen betalar vi bara .. två kronor? ;)

Jag längtar tills vi har pengar så vi kan åka till IKEA och handla nya möbler, och mattor, tavlor och växter. Nu får vi bara prioritera mat och t-bane kort. Sjukt dyrt, 1-månads kort kostar 550 kr. Sura pengar, men det är ett måste.

Hur går livet själv, plugget går bra?

Jag hörde om dina tandproblem.. tråkigt och dyrt!

Men du får ett hollywood leende när det är klart! ;)

Hälsa Bella när du träffar henne, folket här hälsar tillbaka. :)

kram!

2008-09-19 @ 19:11:50
URL: http://emmabrandt.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0